dimecres, 30 de desembre del 2009

Treball de mòdul

Durant les últimes setmanes hem dedicat les hores de dimecres de COED i Gestió i TIC a fer les exposicions de territori.
Eren exposicions on havíem de demostrar els nostres coneixements de les dues assignatures i aplicar-los en un treball que consistia en una exposició de sis minuts, sobre qualsevol cosa que tingui a veure amb el concepte "territori".
Certament van haver-hi exposicions molt interessants i molt ben plantejades, i d'altres que no tant. Tot hi així es va notar que tothom va fer un gran esforç per exposar el seu tema.
Van haver-hi exposicions de tot tipus, des de la història de Sabadell, fins al mercat del Clot.
L'Isaac Serrano i jo, vam fer una exposició sobre la Fira de la Purissima de Sant Boi de Llobregat. En aquesta exposició vam visionar un documental que vam gravar i muntar tots dos, acompanyat d'una explicació que pretenia situar-nos, el més aprop, a la Fira de la Purissima.
Va ser un treball molt dur i el·laborat que ens va portar molta feina, però el resultat penso que va ser molt satisfactori. Com a mínim per a nosaltres, ja que creiem que el nostre esforç es va veure recompensat en una bona exposició. És cert que vam fallar en algunes coses, però en general va estar força bé.

Aquest treball ens ha servit per fer una síntesi entre les dues matèries. També, ens ha servit per el·laborar un treball seriós i que necessitava d'una preparació. Sense oblidar la importància del fet de parlar en públic, ja que aquest exercici ens ajuda, com molt altres, a perdre la por i ha agafar confiança alhora de parlar davant tantes persones.
Aquí teniu el vídeo que vam passar a classe el dia de l'exposició:


I aquí teniu el text que vam utilitzar per comentar el vídeo:

purissima 97

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada